Теплові мережі - Прядко, Микола Олексійович; Павелко, Володимир Іванович; Василенко, Сергій Михайлович (Алерта, 2005)
Викладено основи тeплoфікaції, описано системи централізованого теплопостачання, наведено методи розрахунку систем теплопостачання, теплових мереж i абонентських вводів. Для студентів, які навчаються за спеціальністю «Теплоенергетика», фахівців з проектування i експлуатації теплофікаційних систем. Expounding the virtues of heating, described the district heating system provides methods of heating systems, heating systems and the user's inputs. For students enrolled in "Heat", experts in design and operation of heating systems.
Keywords: теплопостачання; мережа; система; розрахунок; heat; network; system; calculation; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки