Використання овочевих та ягідних порошків у рецептурі цукрових кондитерських виробів - Ущаповський, Артем Олегович; Івчук, Надія Павлівна (My University, 2016)
Цукрові кондитерські вироби є улюбленими ласощами українців і бажаними гостинцями для малечі. Їхній солодкий смак до вподоби і дорослим, і малим. На жаль, такі продукти мають високий вміст простих, легкозасвоюваних цукрів і низький вміст інших біологічно активних речовин. Тому внесення до рецептури цукеркової помадної маси порошків із ягід та овочів сприяло б покращанню їхніх споживчих властивостей. Sugar confectionery is a favorite delicacy Ukrainian and desirable goodies for the kids. Their sweet talk like adults and small. Unfortunately, these foods are high in simple sugars and easily digestible low content of other biologically active substances. So the recipe candy making fondant mass of powdered fruit and vegetables would help improve their consumer characteristics.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; овочеві порошки; ягідні порошки; цукрові кондитерські вироби; vegetable powders; berry powders; sugar confectionery; кафедра готельно-ресторанної справи