Ущаповський, Артем ОлеговичІвчук, Надія Павлівна2016-09-292016-09-292016Ущаповський, А. О. Використання овочевих та ягідних порошків у рецептурі цукрових кондитерських виробів / А. О. Ущаповський, Н. П. Івчук // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24244Цукрові кондитерські вироби є улюбленими ласощами українців і бажаними гостинцями для малечі. Їхній солодкий смак до вподоби і дорослим, і малим. На жаль, такі продукти мають високий вміст простих, легкозасвоюваних цукрів і низький вміст інших біологічно активних речовин. Тому внесення до рецептури цукеркової помадної маси порошків із ягід та овочів сприяло б покращанню їхніх споживчих властивостей. Sugar confectionery is a favorite delicacy Ukrainian and desirable goodies for the kids. Their sweet talk like adults and small. Unfortunately, these foods are high in simple sugars and easily digestible low content of other biologically active substances. So the recipe candy making fondant mass of powdered fruit and vegetables would help improve their consumer characteristics.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівовочеві порошкиягідні порошкицукрові кондитерські виробиvegetable powdersberry powderssugar confectioneryкафедра готельно-ресторанної справиВикористання овочевих та ягідних порошків у рецептурі цукрових кондитерських виробівOther