Пешук, Людмила ВасилівнаГаленко, Олег ОлександровичХавро, Аліна ЮріївнаШевченко, Тетяна Петрівна2013-11-212013-11-212013Патент № 82766 UA, МПК A23L 1/31 (2006.01). Варена ковбаса з мінеральною добавкою із шкаралупи курячих яєць / Пешук Л. В., Галенко О. О., Хавро А. Ю., Шевченко Т. П.. ; власник НУХТ. - № u 201300866 ; заявл. 24.01.13; опубл. 12.08.2013, Бюл. № 15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11548Варена ковбаса з мінеральною добавкою із шкаралупи курячих яєць містить свинину жиловану напівжирну, шпик хребтовий, сіль кухонну, нітрит натрію, цукор-пісок, перець чорний мелений, курятину, моркву свіжу очищену, меланж, мінеральну добавку із шкаралупи курячих яєць, кардамон, часник свіжий або консервований. The boiled sausage with mineral addition from the shell of chicken eggs contains pork of zhilovanu semi-bold, shpik is vertebral, salt a kitchen, nitrite of sodium, granulated sugar, pepper svizhu the black mcode of eleniy,kuryatinu,morkvu cleared, melanzh, mineral addition, from the shell of chicken eggs, cardamon, garlic fresh or canned.otherшкаралупа курячих яєцьшпик хребтовийварена ковбасаshell of chicken eggsshpik vertebralboiled sausageкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВарена ковбаса з мінеральною добавкою із шкаралупи курячих яєць (Патент на корисну модель № 82766)Other