Переваги дистанційного навчання іноземної мови для студентів немовних вищих навчальних закладів - Галинська, Олена Миколаївна (My University, 2015)
Потреба сучасного суспільства у фахівцях, які вільно володіють іноземною мовою у професійній діяльності, зумовлює необхідність пошуку нових конструктивних ідей для вирішення проблеми оптимізації й інтенсифікації навчання іноземної мови, здобування нових знань та удосконалення рівня мовної і мовленнєвої підготовки. The need of modern society for specialists, fluent in a foreign language in professional activity, necessitates the search for new design ideas to solve optimization and intensification of foreign language teaching, the acquisition of new knowledge and the improvement of the level of language and speech training.
Keywords: студенти; дистанційне навчання; іноземна мова; students; distance learning; foreign language; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації