Залізничний туризм – перспективний напрям післявоєнного розвитку туристичної галузі - Гончар, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна (My University, 2023)
Розглянуто можливість на доцільність розвитку вітчизняного залізничного туризму. The feasibility of developing domestic railway tourism is considered.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; туризм; залізниця; перспективи; tourism; railway; prospects