Бажай-Жежерун, Світлана АндріївнаРибачок, Альбіна ВікторівнаХома, Оксана МиколаївнаРахметов, Джамал Бахлулович2014-07-082014-07-082014Використання смикавця їстівного у виробництві горіхових мас / Світлана Бажай-Жежерун, Альбіна Рибачок, Оксана Хома, Джамал Рахметов // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 119-120.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15963Застосування смикавцю їстівного як основного компонента у виробництві горіхових мас доцільне, тому що він є джерелом біологічно цінних компонентів: моно\поліненасичених жирних кислот, незамінних амінокислот, харчових сорбентів. Application smykavtsyu edible as a main component in the manufacture of nut mass appropriate because it is a source of biologically valuable components: mono \ polyunsaturated fatty acids, essential amino acids, food sorbents.uk-UKбіологічно цінні компонентисмикавець їстівнийгоріхова масаbiologically valuable componentssmykavets tablenut weightкафедра технології оздоровчих продуктівВикористання смикавця їстівного у виробництві горіхових масOther