Використання смикавця їстівного у виробництві горіхових мас - Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Рибачок, Альбіна Вікторівна; Хома, Оксана Миколаївна; Рахметов, Джамал Бахлулович (My University, 2014)
Застосування смикавцю їстівного як основного компонента у виробництві горіхових мас доцільне, тому що він є джерелом біологічно цінних компонентів: моно\поліненасичених жирних кислот, незамінних амінокислот, харчових сорбентів.
Keywords: смикавець їстівний; горіхова маса; кафедра технології оздоровчих продуктів