Писарєв, Максим ГригоровичБессараб, Олександр Семенович2014-07-162014-07-162014Писарєв, М. Розроблення технологій очищення екстракту з топінамбуру / М. Писарєв, О. Бессараб // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 406–407.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16178Нарощування об'ємів та розширення асортименту консервованих продуктів, зниження їх собівартості приваблює більшість підприємців, які експортують продукцію в інші регіони. Тому робота по удосконаленню технології переробки коренеплодів, у тому числі цукрового буряку чи топінамбуру, підвищенню їх якісних характеристик є актуальною і своєчасною. Artificial volumes and a wider variety of canned foods, reducing their cost attracts most entrepreneurs who export their products to other regions. Therefore, work on improving processing technology of root crops, including sugar beets or artichoke, improve their quality characteristics are relevant and timely.uk-UKконсервовані продуктитехнології очищенняекстракт з топінамбуруextract of artichokecanned productstreatment technologyкафедра технології консервуванняРозроблення технологій очищення екстракту з топінамбуруOther