Використанням можливостей MS Excel в задачах прийняття рішень - Сєдих, Ольга Леонідівна; Фурта, Олена Олександрівна (My University, 2018)
В роботі розглянуто оптимізаційну задачу про призначення. За допомогою надбудови «Поиск решения» в MS Excel було знайдено розв’язок даної задачі. The paper considers the optimization problem of appointment. With the help of the "Search Find" add-in in MS Excel, a solution to this task was found.
Keywords: теорія прийняття рішень; задача оптимізації; матриця призначень; theory of decision-making; optimization task; matrix of appointments; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки