Дослідження сервісів веб-аналітики для забезпечення аналізу даних та розвитку веб-ресурсів - Савченко, Ігор Олександрович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Грибков, Сергій Віталійович (My University, 2019)
Проводиться дослідження служб аналітики для аналізу даних та розробки веб-ресурсів. Досліджено два основні сервіси Facebook Pixel та Yandex.Metrix, розглянуто їх переваги та основні можливості для веб-ресурсів.
Keywords: веб-аналітика; сервіс Яндекс Метрика; сервіс Facebook Pixel; web analytics; services of Yandex Metrix; services of Facebook Pixel; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки