Теплообмінник з кільцевими каналами для гарячого водопостачання і теплових мереж промислових підприємств - Бурлака, Всеволод Іванович; Прядко, Микола Олексійович; Поржезінський, Юрій Георгійович; Форсюк, Андрій Васильович (My University, 2001)
Наведено конструкцію теплообмінника з кільцевими каналами для гарячого водопостачання і теплових мереж промислових підприємств та принцип його роботи. Описано переваги іншими типами підігрівників та результати випробовування на Житомирському м’ясокомбінаті. Presented with the ring structure of the heat exchanger channels for hot water and heating systems industry and how it works. The advantages over other types of heaters and test results at the Zhytomyr meatpacking plant.
Keywords: гаряче водопостачання; бойлер; кільцевий канал; теплообмінник; підігрівник; теплові мережі; hot water; boiler; annular channel; heat exchanger; heater; heating networks; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки