Шиян, Петро ЛеонідовичДомарецький, Віталій АфанасійовичКуц, Анатолій Михайлович2012-07-042012-07-042010Шиян, П. Л. Інноваційні технології у виробництві / П. Л. Шиян, В. О. Домарецький, А. Куц // Харчова і переробна промисловість. - 2010. - № 2 (366). - С. 14.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2006Розглянуті інноваційні технології у виробництві харчового спирту, лікеро-горілчаних виробів, солоду.Innovative technologies in manufacture of food spirit, products of spirits-making, malt are considered.otherнизькотемпературна термоферментативна обробкаконцентровані ферментні препаратибіогазlow-temperature thermofermentative processingconcentrated fermental preparationsbiogasкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваІнноваційні технології у виробництвіArticle