Інноваційні технології у виробництві - Шиян, Петро Леонідович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Куц, Анатолій Михайлович (My University, 2010)
Розглянуті інноваційні технології у виробництві харчового спирту, лікеро-горілчаних виробів, солоду.

Innovative technologies in manufacture of food spirit, products of spirits-making, malt are considered.
Keywords: низькотемпературна термоферментативна обробка; концентровані ферментні препарати; біогаз; low-temperature thermofermentative processing; concentrated fermental preparations; biogas; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства