Юрчак, Вера ГавриловнаКарпик, Галина Вікторівна2014-06-102014-06-102013Карпик, Г. В. Вплив пектину на якість макаронних виробів з пшеничними висівками / Г. В Карпик, В. Г. Юрчак // Химия, Био- и Нанотехнологии, Экология и экономика в Пищевой и косметической промышленности : збірник матеріалів Першої Міжнародної науково-практичної конференції, 10-13 червня 2013 р. – Щелкино : ХПІ, 2013. – С. 89.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14926Досліджено вплив пектину на основні показники якості макаронних виробів, виготовлених з додаванням висівок. Встановлено оптимальне його дозування. An influence of pectin on the main factors of quality of macaroni products, made with bran, was researched. The optimal pectin dosage measurement was determined.uk-UKмакаронні виробипшеничні висівкипектиндозуванняякістьmacaroni productswheat middlingpectindosagequalityкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВплив пектину на якість макаронних виробів з пшеничними висівкамиThesis