Вплив пектину на якість макаронних виробів з пшеничними висівками - Юрчак, Вера Гавриловна; Карпик, Галина Вікторівна (My University, 2013)
Досліджено вплив пектину на основні показники якості макаронних виробів, виготовлених з додаванням висівок. Встановлено оптимальне його дозування. An influence of pectin on the main factors of quality of macaroni products, made with bran, was researched. The optimal pectin dosage measurement was determined.
Keywords: макаронні вироби; пшеничні висівки; пектин; дозування; якість; macaroni products; wheat middling; pectin; dosage; quality; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів