Апаратурно-технологічна схема виробництва заварних житніх та житньо-пшеничних сортів хліба в умовах малої пекарні - Оладько, А. М.; Ковальов, Олександр Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Дудко, Сергій Дмитрович (My University, 1996)
Наведено опис розробленої апаратурно-технологічної схеми виробництва заварних житніх та житньо-пшеничних хлібних виробів в умовах малих виробництв. A description of the developed hardware-production scheme scalded rye and rye-wheat bread products in small production.
Keywords: малі виробництва; small production; апаратурно-технологічна схема; process flow diagram; заварні хлібні житні та житньо-пшеничні вироби; custard bread rye and rye-wheat products; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра готельно-ресторанної справи