Оладько, А. М.Ковальов, Олександр ВолодимировичІщенко, Тетяна ІванівнаДудко, Сергій Дмитрович2014-02-252014-02-251996Оладько, А. М. Апаратурно-технологічна схема виробництва заварних житніх та житньо-пшеничних сортів хліба в умовах малої пекарні / А. М. Оладько, О. В. Ковальов, Т. І. Іщенко, С. Д. Дудко // Праці студентської наукової конференції УДУХТ : тези доповідей. - Ч. ІІ. - 1996. – С. 61.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12768Наведено опис розробленої апаратурно-технологічної схеми виробництва заварних житніх та житньо-пшеничних хлібних виробів в умовах малих виробництв. A description of the developed hardware-production scheme scalded rye and rye-wheat bread products in small production.малі виробництваsmall productionапаратурно-технологічна схемаprocess flow diagramзаварні хлібні житні та житньо-пшеничні виробиcustard bread rye and rye-wheat productsкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра готельно-ресторанної справиАпаратурно-технологічна схема виробництва заварних житніх та житньо-пшеничних сортів хліба в умовах малої пекарніThesis