Чевпотенко, Юлія ВолодимирівнаАртюх, Тетяна Миколаївна2016-10-062016-10-062016Чевпотенко, Ю. В. Шляхи підвищення якості продукції на підприємствах України / Ю. В. Чевпотенко, Т. М. Артюх // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 86.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24331Формування ринкової економіки в Україні передбачає посилення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств. В умовах глобалізації ринку проблема якості є актуальною для всіх країн та організацій, тому що тільки продукція високої якості може бути конкурентоспроможною.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівшляхи підвищення якості продукціїконкурентоспроможністьпідприємства Українипути повышения качества продукцииконкурентоспособностьпредприятия Украиныways to improve product qualitycompetitivenessenterprise UkraineШляхи підвищення якості продукції на підприємствах УкраїниThesis