Матко, Світлана ВасилівнаМельник, Людмила МиколаївнаМарценюк, Олександр Степанович2012-09-112012-09-112009Матко, С. В. Вивчення процесу замочування палигорськіта / С. В. Матко, Л. М. Мельник, О. С. Марценюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 29. - С. 36-39.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2471Досліджено процес змочування палигорськіта яблучним соком. Запропоновано модель будови частинки палигорськіта та рівняння для розрахунку швидкості і тривалості змочування капілярів адсорбента і підтверджено їх адекватність. Розраховано рушійну силу процесу і розміри пор.otherшвидкістьзмочуванняпалигорськіткапіляриspeedmoisteningpaligorscitcapillariesкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології консервуванняВивчення процесу змочування палигорськітаArticle