Вплив магнітного поля на виживаність і фізіологічну активність дріжджів Saccharomyces Cerevisiae 1968 - Горобець, Світлана Василівна; Горобець, Оксана Юріївна; Касаткіна, Таїсія Петрівна; Гойко, Ірина Юріївна (My University, 2005)
Досліджено вплив постійного магнітного поля на виживаність та фізіологічну активність дріжджів Saccharomyces cerevisiae 1968. Показано, що постійне магнітне поле стимулює ріст та фізіологічну активність дріжджів.

The effect of static magnetic field on the survival and physiological activity of the yeast Saccharomyces cerevisiae 1968. It is shown that the static magnetic field stimulates the growth and physiological activity of the yeast.
Keywords: дріжджі; магнітне поле; сахароміцети; біосорбент; mahnytnoe field; кафедра технології оздоровчих продуктів