Дослідження впливу імпульсного електромагнітного поля на staphylococcus aureus в воді - Святненко, Роман Сергійович; Маринін, Андрій Іванович (My University, 2017)
Очищення стічних вод являється надважливою екологічною проблемою народного господарства будь-якої країни, нехтування якою може призвести до значних негативних наслідків у вигляді екологічних катастроф національного масштабу. Саме тому її необхідно вирішувати якомога оперативніше, використовуючи новітні очисні технології, устаткування та методи очищення. Sewage treatment is an overriding ecological problem of the national economy of any country, the neglect of which can lead to significant negative consequences in the form of environmental disasters of a national scale. That is why it needs to be solved as quickly as possible, using the latest cleaning technologies, equipment and cleaning methods.
Keywords: очисні технології; екологічна катастрофа; негативні наслідки; методи очищення; cleaning technologies; ecological catastrophe; negative effects; cleaning methods; staphylococcus aureus; кафедра технології молока і молочних продуктів