Задача оптимального керування для еліптичного рівняння з нелокальними крайовими умовами в круговому секторі - Капустян, Володимир Омелянович; Мазур, Олег Костянтинович (My University, 2012)
В роботі розглядається нелокальна задача для оператора Лапласа в круговому секторі з рівністю потоків на радіусах і умовою Діріхле на одному з радіусів та керуванням у правій частині рівняння.
Keywords: функціонал; біортонормовані функції; оптимальне керування; биортонормовани функции; оптимальное управление; функционал; optimal control; functional biortonormovani function; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.