Шаповаленко, Олег ІвановичІльчук, Віктор БорисовичХарченко, Євген ІвановичШаран, Андрій Васильович2012-04-092012-04-092009Шаповаленко, О. І. Вплив стану навколишнього середовища на якість борошна / О. І. Шаповаленко, В. Б. Ільчук, А. В. Шаран, Є. І. Харченко // Зберігання і переробка зерна. - 2009. - № 4. - С. 29-31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/793В статті наведено результати досліджень показників якості готової продукції (вологість, білість) борошномельного виробництва в теплий та холодний періоди року. Наведено коливання білості та вологості борошна та коливання вологості зерна в теплий та холодний періоди року. The results of research of flourmilling finished products quality (moisture, color) in warm and cold season of the year was shown in the articles. The moisture and color fluctuation was shown in warm and cold seasons of the year.uk-UKборошноспрямовані повітряні потокирозмелвідносна вологістьповітряflourdirected air streamsgrindingrelative humidityairкафедра технології зберігання і переробки зернаВплив стану навколишнього середовища на якість борошна