Чимало недоліків приховано в проекті млинзаводу потужністю 100 т/добу - Дмитрук, Євген Адамович; Ільчук, Віктор Борисович; Шаран, Андрій Васильович; Харченко, Євген Іванович; Шапран, О. Т. (My University, 2008)
В статті розглянуто недоліки технології та обладнання борошномельного заводу продуктивністю 100 т/добу та шляхи їх усунення. Defects of technology and equipment of flourmill with capacity 100 t/24 hours are shown in the article.
Keywords: млинзавод; flourmill; борошно; технологічна схема; навантаження; матеріалопровід; фільтр; flour; flowsheet; load; pipes; filter; кафедра технології зберігання і переробки зерна