Оцінка якості та безпечності синтетичних миючих засобів - Чевпотенко, Юлія Володимирівна; Григоренко, Інна Василівна (My University, 2014)
Більшість використовуваних синтетичних миючих засобів містить небезпечні речовини, які негативно впливають на здоров'я споживачів та навколишнє середовище. їх небезпека полягає у важкому вимиванні небезпечних сполук із тканин та поганій біологічній розкладності. Most used detergents containing hazardous substances that adversely affect the health of consumers and the environment. their danger lies in the heavy leaching of hazardous compounds from biological tissues and poor rozkladnosti.
Keywords: синтетичні миючі засоби; оцінка якості; безпечність; detergents; quality assessment; safety; кафедра експертизи харчових продуктів