Розвиток наукових досліджень кафедри теплоенергетики та холодильної техніки НУХТ в галузі цукрових тепло технологій - Прядко, Микола Олексійович; Василенко, Сергій Михайлович; Бессараб, Олександр Семенович; Петренко, Валентин Петрович; Засядько, Ярослав Іванович (My University, 2013)
Наведений історично-системаатизаційний огляд науково-дослідницької роботи, проведеної науково-педагогічним складом кафедри теплоенергетики та холодильної техніки НУХТ в царині тепломасообмінних та гідродинамічних процесів, що відбуваються в елементах тепломасообмінних апаратів цукрової промисловості. Reproduced historically systemaatyzatsiynyy review of the research work carried out research and teaching staff of the department of thermal power and refrigeration technology in the field of heat and mass NUFT and hydrodynamic processes occurring in the elements of heat and mass transfer apparatus sugar industry.
Keywords: дослідження; тепломасообмін; гідродинаміка; тепломасообмінні апарати; research; heat and mass transfer; hydrodynamics; heat and mass transfer devices; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки; кафедра технології консервування