Приклад теплового розрахунку термо радіаційних сушильних установок харчової промисловості - Буляндра, Олексій Федорович; Дущенко, Віктор Павлович; Кучерук, Іван Митрофанович (My University, 1970)
Розглянуто сушіння скибочок сухарних плит здобних сухарів сорту Вершкові. Скибочки сухарних плит піддавали двосторонньому опроміненню за допомогою інфрачервоних випромінювачів. We consider slices dry rusks plates butter crackers grade cream. Slices of rusks plates subjected to bilateral irradiation using IR emitters.
Keywords: властивості матеріалу; температура; material properties; temperature; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки