Види спортивних добавок - Долиніна, Мила Милківна (My University, 2020)
Спортивні добавки -це окрема група харчових продуктів і біологічно активних добавок, призначена для людей, що займаються спортом і фітнесом, а також ведуть активний спосіб життя і бажають поліпшити своє здоров'я і спортивні результати завдяки правильному використанню ресурсів організму і оптимальному відновленню після фізичних навантажень.Sports additives - the okrema group of kharchov products in the most active additives, I'm grateful for the people who are taking on sports, and as well as active in the life of the life of the police, I'm healthy.
Keywords: фітнес; спортивні добавки; fitness; sports supplements; кафедра фізичного виховання