Поліоли пребіотичної дії: можливість та доцільність їх використання при виробництві борошняних кондитерських виробів спеціального призначення - Дорохович, Вікторія Віталіївна (My University, 2007)
Досліджено в’язкість розчинів цукрозамінників поліолів та їх вплив на клейковинний комплекс, вологоутримувальну здатність борошна, піноутворювальну здатність меланжу. We researched the viscosity of solutions of sweeteners- polyols and their influence on complex of gluten, capacity to retain the moisture, capacity of mélange to make foam.
Keywords: поліоли; пребіотики; кондитерські вироби; polyols; prebiotics; confectionery; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів