Дорохович, Вікторія Віталіївна2013-03-182013-03-182007Дорохович, В. В. Поліоли пребіотичної дії : можливість та доцільність їх використання при виробництві борошняних кондитерських виробів спеціального призначення / В. В. Дорохович // Актуальні проблеми харчування : технологія та обладнання, організація і економіка : тези доп., Святогірськ, 2007. – С. 10-12.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6856Досліджено в’язкість розчинів цукрозамінників поліолів та їх вплив на клейковинний комплекс, вологоутримувальну здатність борошна, піноутворювальну здатність меланжу. We researched the viscosity of solutions of sweeteners- polyols and their influence on complex of gluten, capacity to retain the moisture, capacity of mélange to make foam.uk-UKполіолипребіотикикондитерські виробиpolyolsprebioticsconfectioneryкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПоліоли пребіотичної дії: можливість та доцільність їх використання при виробництві борошняних кондитерських виробів спеціального призначенняArticle