Романовська, Тетяна ІванівнаОсейко, Микола Іванович2023-03-302023-03-302020Романовська, Т. І. Комплексна технологія обробки вовни / Т. І. Романовська, М. І. Осейко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : тези доповідей ІХ Міжнародної науково-технічної конференції, м. Київ, 10–11 листопада 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 299–300.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39578Отримана вовна придатна для переробки на вовняну пряжу, отримані ліпіди після рафінування можна застосовувати у косметичних засобах та обмежено у харчовій промисловості у жировмісних продуктах. The obtained wool is suitable for processing into woolen yarn, the obtained lipids after refining can be used in cosmetics and to a limited extent in the food industry in fat-containing products.otherwoolвовнавіскwaxмісцелаmisselaкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівКомплексна технологія обробки вовниThesis