Ковбаса, Володимир МиколайовичМиронова, Наталія ГеннадіївнаШепеля, Н. В.2015-03-172015-03-171996Ковбаса, В. М. Вплив пшеничного екструдату на газоутворюючу здатність борошна / В. М. Ковбаса, Н. Г. Миронова, Н. В. Шепеля // Експрес новини: наука, техніка, виробництво. – 1996. – Вип. 22. – С. 5-6.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19688Висвітлено питання доцільності дозування пшеничного екструдату до борошна з низькою газоутворюючою здатністю. Також наведені результати досліджень дозування екструдату у кількості 5, 7 і 10 % до маси борошна. Обґрунтовано причини збільшення газоутворюючої здатності борошна. The article deals with question of expediency dosage of extrudate to wheat flour with low aerogenous ability. Results of research dosing of extrudate in quantities of 5, 7, 10% by weight of flour are presented. Clarified reasons of increasing aerogenous capacity of flour.uk-UKекструзіягазоутворююча здатність борошнадобавкабродіннядекстриниextrusionaerogenous ability of flouradditivefermentationdextrinкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВплив пшеничного екструдату на газоутворюючу здатність борошнаThesis