Вплив пшеничного екструдату на газоутворюючу здатність борошна - Ковбаса, Володимир Миколайович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Шепеля, Н. В. (My University, 1996)
Висвітлено питання доцільності дозування пшеничного екструдату до борошна з низькою газоутворюючою здатністю. Також наведені результати досліджень дозування екструдату у кількості 5, 7 і 10 % до маси борошна. Обґрунтовано причини збільшення газоутворюючої здатності борошна. The article deals with question of expediency dosage of extrudate to wheat flour with low aerogenous ability. Results of research dosing of extrudate in quantities of 5, 7, 10% by weight of flour are presented. Clarified reasons of increasing aerogenous capacity of flour.
Keywords: екструзія; газоутворююча здатність борошна; добавка; бродіння; декстрини; extrusion; aerogenous ability of flour; additive; fermentation; dextrin; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів