Удосконалення системи комунікаційного менеджменту на підприємстві - Черевань, Ірина Андріївна; Кутас, Олена Олександрівна (My University, 2017)
Розглянуто проблему удосконалення системи комунікаційного менеджменту підприємства. The problem of improving the system of communication management of the enterprise is considered.
Keywords: комунікації; комунікаційний менеджмент; канали комунікацій; communications; communication management; communication channels; кафедра економіки праці та менеджменту