Роль інституту кураторства у сучасних умовах - Мирошник, Юлія Анатоліївна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна (My University, 2013)
Організація виховної роботи у вищому навчальному закладі віддзеркалює новітні технології виховання студентства, роль та функції куратора академічної групи в управлінні системою позааудиторної виховної роботи. Organization of educational work in higher education reflects the latest technology education students, the role and functions of the curator of the academic group management system in extracurricular educational work.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; інститут кураторства; виховання; куратор; coaching institute; education; curator