Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаБортнічук, Олег Вікторович2019-12-062019-12-062019Блощинська, О. О. Роль «soft skills» в сфері гостинності / О. О. Блощинська, О. В. Бортнічук // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю НУХТ, 19–20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30480Досліджено роль та вплив «soft skills» при працевлаштуванні персоналу на підприємствах готельно-ресторанного господарства. Визначено пріоритетні навички для персоналу. Отримані дані доводять актуальність та необхідність проведення подальших досліджень The role and influence of "soft skills" in the employment of the staff for enterprises of the hotel and restaurant industry was investigated. Priority skills for staff have been identified. The obtained data has prove the relevance and necessity of further researchuk-UKготельгостинністьпослуги«soft skills»персоналhotelhospitalityservicesstaffкафедра готельно-ресторанної справиРоль «soft skills» в сфері гостинностіThesis