Роль «soft skills» в сфері гостинності - Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Бортнічук, Олег Вікторович (My University, 2019)
Досліджено роль та вплив «soft skills» при працевлаштуванні персоналу на підприємствах готельно-ресторанного господарства. Визначено пріоритетні навички для персоналу. Отримані дані доводять актуальність та необхідність проведення подальших досліджень The role and influence of "soft skills" in the employment of the staff for enterprises of the hotel and restaurant industry was investigated. Priority skills for staff have been identified. The obtained data has prove the relevance and necessity of further research
Keywords: готель; гостинність; послуги; «soft skills»; персонал; hotel; hospitality; services; staff; кафедра готельно-ресторанної справи