Застосування електрофізичних методів для очистки води - Святненко, Роман Сергійович; Штепа, Дмитро Вікторович (My University, 2018)
В статті представлені результати дослідження щодо впливу імпульсної електричної обробки на мікробіологічну забрудненість води. Та встановлено оптимальні режими даної обробки.
Keywords: імпульсні електричні поля; вода; pulsed electric field; woter; кафедра технології молока і молочних продуктів