Дорохович, Вікторія ВіталіївнаАбрамова, Асьят Георгіївна2020-05-202020-05-202018Дорохович, В. В. Розроблення бісквітних виробів спеціального дієтичного призначення як перспективний напрямок розширення асортименту кондитерської продукції / В. В. Дорохович, А. Г Абрамова // Здобутки та перспективи кондитерської галузі : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 13 вересня 2018 р., м. Київ. - Київ, 2018. – С. 128-131.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31076Наведено інформацію про обсяги виготовлення кондитерських виробів в різних регіонах світу. Представлено технологію бісквітів на різних цукрозаміниках. Визначено їх органолептичні показники. The information on the amount of confectionery production in different regions of the world is given. The technology of biscuits with different sugar substitutes is presented. Sensory properties of the biscuits are determined.otherбісквітидієтичне призначенняцукрозамінникиорганолептичні показникисахарозаменителиbiscuitsdietary purposessugar substitutessensory propertiesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справиРозроблення бісквітних виробів спеціального дієтичного призначення як перспективний напрямок розширення асортименту кондитерської продукціїThesis