Розроблення бісквітних виробів спеціального дієтичного призначення як перспективний напрямок розширення асортименту кондитерської продукції - Дорохович, Вікторія Віталіївна; Абрамова, Асьят Георгіївна (My University, 2018)
Наведено інформацію про обсяги виготовлення кондитерських виробів в різних регіонах світу. Представлено технологію бісквітів на різних цукрозаміниках. Визначено їх органолептичні показники. The information on the amount of confectionery production in different regions of the world is given. The technology of biscuits with different sugar substitutes is presented. Sensory properties of the biscuits are determined.
Keywords: бісквіти; дієтичне призначення; цукрозамінники; органолептичні показники; сахарозаменители; biscuits; dietary purposes; sugar substitutes; sensory properties; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра готельно-ресторанної справи