Загальні аспекти управління талантами - Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна (My University, 2015)
Сьогодні в умовах глобалізації економіки однією з основних можливостей для отримання конкурентної переваги стає персонал, його знання, рівень кваліфікації та ефективність. Зростання конкуренції на ринку праці суттєво ускладнює процеси залучення, мотивації й утримання співробітників, тому підприємства постійно вдосконалюють свої підходи.
Keywords: талант; управління персоналом; управління талантами; управление персоналом; управление талантами; talent; talent management; personnel management; кафедра економіки праці та менеджменту