Використання фаршу з хеку як основної сировини для снеків - Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Микиша (Жвава), Марія Володимирівна (My University, 2021)
Виробництво снеків з рибного фаршу відкриває нові можливості в галузі раціонального використання морської сировини. При використанні рибного фаршу відпадає необхідність в первинній обробці риби, відсутні відходів і він легко комбінується з різними допоміжними інгредієнтами. Після підбору рецептури, формували соломку товщиною 7-5 мм та направляли на сушіння до вмісту вологи 8-10%. Отримані снеки являють собою сушені рибні палички з додаванням різних спецій та прянощів.
Keywords: снеки; хек; сушіння; прянощі; фарш; кафедра технології консервування; spices; snacks; hake; drying; stuffing