Калакура, Марія МихайлівнаДорохович, Вікторія Віталіївна2014-04-072014-04-072007Калакура, М. М. Цукрозамінники та підсолоджувачі у кондитерських виробах / М. М. Калакура, В. В. Дорохович // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. − 2007. − № 4. − С. 12-13.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13708Наведено характеристику цукрозамінників. Розроблено печиво, пряники, кекси з використанням фруктози. Досліджено вплив фруктози на структуру тіста та готових виробів, тривалість термообробки. The characteristics of sugar replacers were showed. Cookies, cakes, muffins with fructose were developed. The influence of fructose on the structure of the dough and products, the duration of treatment was researched.uk-UKцукрозамінникипідсолоджувачікондитерські виробипечивофруктозакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівsugar replacerssweetenersconfectionerybiscuitsfructoseЦукрозамінники та підсолоджувачі у кондитерських виробахArticle