Магден, Надія ОлександрівнаБойчук, Тетяна Михайлівна2024-11-202024Магден, Н. О. Виробництво карбаміду – запорука продовольчої безпеки України та світу / Н. О. Магден, Т. М. Бойчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 2. – С. 294.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45855Карбамід – висококонцентроване азотне добриво, де вміст азоту не менше 46%. Карбамід є важливим продуктом основної хімічної промисловості. Його широко застосовують в сільському господарстві як концентроване мінеральне добриво, а також в тваринництві як білкову добавку до кормів; в виробництві карбамідноформальдегідних полімерів, клеїв, фарб; при дубленні шкір; для виготовлення лікарських препаратів, кремів та ін.Urea is a highly concentrated nitrogen fertilizer with no less nitrogen content 46%. Urea is an important product of the basic chemical industry. Its wide used in agriculture as a concentrated mineral fertilizer, and also in animal husbandry as a protein additive to fodder; in the production of urea-formaldehyde polymers, glues, paints; when tanning skins; for manufacturing medicines, creams, etc.ukкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкарбамідвластивостідослідження ринкуureapropertiesmarket researchВиробництво карбаміду – запорука продовольчої безпеки України та світуThesishttps://orcid.org/0000-0002-1487-5997