Кондратенко, Юлія Володимирівна2022-10-122022-10-122022Кондратенко, Ю. В. Впровадження безглютенового печива в проєкті цеху борошняних кондитерських виробів в м. Умань Черкаської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Юлія Володимирівна Кондратенко ; наук. керівник Вікторія Віталіївна Дорохович. – Київ, 2022. – 176 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38044otherкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівбезглютенове печивоцеліакіяборошняні кондитерські виробиздобне печивокексиміксер «Bongard»відсаджувальна машина «DOS 600»відсаджувальна машина «Impax Drop-600S»конвеєрна піч «ПКМ-Х-600»пакувальна машина «Гамма-А3»пакувальна машина «JY-280F»Впровадження безглютенового печива в проєкті цеху борошняних кондитерських виробів в м. Умань Черкаської областіOther