Створення агрегату для виробництва бубличних виробів - Кравченко, Олександр Іванович; Хоптинська, І. В.; Дем’янченко, В. А.; Михалик, О. В. (My University, 2011)
В результаті виконання науково-дослідної роботи нами створена потоково-механізована лінія для виробництва бубличних виробів, яка дає можливість виключити використання ручної праці, підвищити ефективність використання виробничих площ та рентабельність виробництва. As a result of research we have created a thread-mechanized production doughnuts line products, which gives the ability to eliminate the use of manual labor, increase the efficiency of production areas and production profitability
Keywords: агрегат; бублики; потоково-механізована лінія; unit; doughnuts; streaming-мechanical line; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв