Технологія двостадійного фракціонування пальмової олії для виробництва замінників какао-масла - Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Мельник, Оксана Петрівна; Галенко, Олег Олександрович (My University, 2018)
Олії тропічних рослин, як найбільш значиме джерело рослинних жирів у світі, можуть замінити традиційні види високовартісної олійної сировини у виготовленні харчових продуктів, що відповідатимуть світовим стандартам і вимогам харчової галузі. Tropical oils, as the most important source of vegetable fats in the world, can be substitutes for expansive conventional raw materials in manufacturing the food stuffs that meet the global trends and requirements in the food industry.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; фракціонування; пальмова олія; швидкість охолодження; середня фракція; замінники какао- масла; fractionation; palm oil; cooling rate; midfraction; cocoa butter substitutes