Радзієвська, Ірина ГіронтіївнаМельник, Оксана ПетрівнаГаленко, Олег Олександрович2023-03-312023-03-312018Радзієвська, І. Г. Технологія двостадійного фракціонування пальмової олії для виробництва замінників какао-масла / І. Г. Радзієвська, О. П. Мельник, О. О. Галенко // Наука та інновації. – 2018. – Т. 14, № 1. – С. 40-49https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39608Олії тропічних рослин, як найбільш значиме джерело рослинних жирів у світі, можуть замінити традиційні види високовартісної олійної сировини у виготовленні харчових продуктів, що відповідатимуть світовим стандартам і вимогам харчової галузі. Tropical oils, as the most important source of vegetable fats in the world, can be substitutes for expansive conventional raw materials in manufacturing the food stuffs that meet the global trends and requirements in the food industry.otherкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівфракціонуванняпальмова оліяшвидкість охолодженнясередня фракціязамінники какао- маслаfractionationpalm oilcooling ratemidfractioncocoa butter substitutesТехнологія двостадійного фракціонування пальмової олії для виробництва замінників какао-маслаArticle