Академічна доброчесність – ставлення студентства - Бублієнко, Наталія Олександрівна (My University, 2023)
В есе проаналізовані основні положення поняття академічної доброчесності як важливої компоненти навчального процесу. Охарактеризовано ставлення студентства до положень академічної доброчесності, роль кураторів академічних груп у просвітницькій роботі у цьому напрямку. The essay analyzes the main provisions of the concept of academic integrity as an important component of the educational process. The attitude of students to the provisions of academic integrity, the role of curators of academic groups in educational work in this direction is characterized.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; академічна доброчесність; Кодекс академічної етики; студентство; academic integrity; Code of academic ethics; studentship