До 120-річного ювілею видатного вченого-цукровика Павла Васильовича Головіна - Касаткіна, І. В.; Клименко, Лариса Степанівна (My University, 2005)
Розглянуті наукові і виробничі здобутки видатного вченого, доктора технічних наук професора завідувача кафедрою технології цукристих речовин КТІХП з нагоди його 120-річного ювілею. Відмічено значний внесок вченого в розвиток цукрової промисловості, зокрема дифузії, кристалізації, а такoж розроблення технології фруктози.

Considered scientific and industrial achievements of outstanding scientist, PhD Professor and Head of Department of Technology sugars KTIHP on the occasion of his 120th anniversary. Noted a significant contribution of the scientist into the development of the sugar industry, including diffusion, crystallization, and developing technologies of fructose.
Keywords: вчений; професор; цукрова промисловість; фруктоза; дифузія; кристалізація; scientist; professor; sugar industry; fructose; diffusion; crystallization