Варена ковбаса «Дієтична» (Патент на корисну модель № 80657) - Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Мензелевський, Євген Володимирович (My University, 2013)
Розроблено варену ковбасу, що містить яловичину жиловану 1-го сорту та свинину напівжирну подрібнену, молоко сухе знежирене, кухонну сіль, цукор пісок, перець чорний мелений, перець духмяний та часник, яка відрізняється тим, що додатково містить зародки пшениці та пектин яблучний. Have been developed recipe of cooked sausages that containing beef 1st grade and bolded chopped pork, milk powder, salt, sugar, black pepper, allspice and garlic. Cooked sausage is different in that the comprising wheat germ and apple pectin.
Keywords: зародки пшениці; пектин яблучний; ковбаса варена; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів