«Воздушная» гречиха – продукт, изготовленный с помощью микроволн - Фурманова, Юлия Петровна; Корж, Тамара Владимировна; Шаповаленко, Олег Иванович (My University, 2015)
В статті описані режими оброблення гречки для отримання «легких» зерен в лабораторних умовах. Показані результати визначення якості «легких» зерен, отриманих при різних режимах оброблення зерна гречки мікрохвилями. Рекомендовані оптимальні режими оброблення зерна гречки мікрохвилями. The article describes the modes of buckwheat processing with purpose to obtain "light" grains in the laboratory conditions. The results of "light" grains quality, obtained under different buckwheat grains processing conditions by microwaves, are shown. Buckwheat grains optimal processing modes are being recommended.
Keywords: кафедра технології зберігання і переробки зерна; зерно грачихи; ядрица; пропаривание; микроволны; buckwheat grain; unground; steaming; microwaves; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції