Фурманова, Юлия ПетровнаКорж, Тамара ВладимировнаШаповаленко, Олег Иванович2015-06-062015-06-062015Фурманова, Ю. П. «Воздушная» гречиха – продукт, изготовленный с помощью микроволн / Ю. П. Фурманова, Т. В. Корж, О. И. Шаповаленко // Инновационные технологи производства продуктов питания функционального назначения : матералы международной научно-практической конференции, апрель 2015 года / МОН Грузии Государственный университет Акакия Церетели. – Кутаиси, 2015. – С. 353–358.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21022В статті описані режими оброблення гречки для отримання «легких» зерен в лабораторних умовах. Показані результати визначення якості «легких» зерен, отриманих при різних режимах оброблення зерна гречки мікрохвилями. Рекомендовані оптимальні режими оброблення зерна гречки мікрохвилями. The article describes the modes of buckwheat processing with purpose to obtain "light" grains in the laboratory conditions. The results of "light" grains quality, obtained under different buckwheat grains processing conditions by microwaves, are shown. Buckwheat grains optimal processing modes are being recommended.otherкафедра технології зберігання і переробки зерназерно грачихиядрицапропариваниемикроволныbuckwheat grainungroundsteamingmicrowavesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції«Воздушная» гречиха – продукт, изготовленный с помощью микроволнArticle