Національний університет харчових технологій2017-12-142017-12-142017Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві. Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали міжнародних науково-практичних конференцій. – К. : НУХТ, 2017. – 190 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26391Збірник включає в себе програму та матеріали доповідей учасників міжнародних науково-практичних конференцій «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», які відбулися 13 вересня 2017 року в м. Києві. Матеріали присвячено вирішенню актуальних питань хлібопекарської та кондитерської галузей, зокрема шляхам покращення якості хліба, проблемам розширення асортименту, в тому числі створенню виробів спеціального призначення. Збірник призначений для фахівців хлібопекарської та кондитерської промисловості, інженерно-технічних працівників, потенційних інвесторів, викладачів вищої школи, студентів і аспірантів вищих навчальних закладів та всіх, хто цікавиться актуальними проблемами хлібопекарської галузі. The collection includes a program and materials of reports of participants of international scientific-practical conferences "Innovative technologies in bakery production" and "Achievements and prospects of development of the confectionery industry", which took place on September 13, 2017 in Kyiv. The materials are devoted to solving topical issues of the bakery and confectionery industries, in particular ways to improve the quality of bread, the problems of expanding the range, including the creation of special purpose products. The collection is intended for specialists in the baking and confectionery industry, engineering workers, potential investors, high school lecturers, students and post-graduate students of higher educational institutions and all those who are interested in the actual problems of the bakery industry.хлібобулочні виробиконкурентоспроможність хлібатехнологічні аспектикондитерська галузьbaked goodscompetitiveness breadtechnological aspectsconfectionery industryІнноваційні технології у хлібопекарському виробництві. Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузіBook