Топольник, Віра ГригорівнаСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2015-06-182015-06-182012Топольник, В. Г. Визначення оптимальних умов процессу подрібнення білого м’яса курятини (філе) для зменшення енергетичних показників процесу подрібнення / В. Г. Топольник, Н. М. Стукальська // Наукові праці Одеської національної академії харчових виробництв. - 2012. – № 42, Т. 2. ‒ С. 499‒504.- (серія «Технічні науки»).2073-8730https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21185У статті наведено розрахунок статистичної обробки результатів експерименту з метою находження оптимальних умов процесу подрібнення м'ясної сировини з курятини (філе) для зменшення витрат електроенергії. The article presents the calculation of statistical processing of the experimental results in order to find optimal conditions for the grinding process of raw meat chicken (fillet) to reduce energy consumption.uk-UKфіле курятинипроцес подрібненняенергоємністьchicken filletcrushing processpower consumptionкафедра туристичного та готельного бізнесуВизначення оптимальних умов процесу подрібнення білого м'яса курятини (філе) для зменшення енергетичних показників процесу подрібненняBook chapter