Романов, Микола Сергійович2017-04-032017-04-032016Романов, М. С. Запропонований метод багатокритеріальної оптимізації процесів приготування пива та наведений приклад для процесу отримання товарного солоду / М. С. Романов // Автоматика-2016 : матеріали ХХІІІ міжнародної конференції з автоматичного управління, 22-23 вересня 2016 р. – Суми : Сумський державний університет, 2016. – С. 62.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24939Запропонований метод багатокритеріальної оптимізації процесів приготування пива та наведений приклад для процесу отримання товарного солоду. A method for multicriteria optimization of brewing process is proposed and the process of malt obtaining is given as example.otherбагатокритеріальна оптимізаціясолодове відділення пивзаводуmulti-criteria optimizationmalt department of brewing plantкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаБагатокритеріальна оптимізація солодового відділення пивзаводуThesis