Басюк, Тетяна Петрівна2013-01-142013-01-142012Басюк, Т. П. Програма варіативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра «Економіка готельного господарства та ціноутворення» напряму 6. 140101 «Готельно-ресторанна справа» (шифр дисципліни ВС 12) / Т. П. Басюк. - К.: НУХТ, 2012. - 10 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5206Програма навчальної дисципліни «Економіка готельного господарства та ціноутворення» для студентів за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа». Study subjects "Economy hotel management and pricing" for students in the direction of 6.140101 "Hotel and restaurant business».uk-UKпрограмаготельготельне господарствоціноутворенняthe programhotelhotel servicespricingкафедра економіки і праваПрограма варіативної навчальної дисципліни підготовки бакалавраLearning Object