Коробка, Юлія ВолодимирівнаМілюкін, Михайло ВасильовичПодобій, Олена Валеріївна2024-03-052024-03-052021Коробка, Ю. Дослідження мікроелементного складу цукрогліцеридів методом масспектрометрії з індуктивно-зв’язаною плазмою / Ю. Коробка, М. Мілюкін, О. Подобій // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч.2. – С. 207-208https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41984Цукрогліцериди володіють комплексною дією та однаково гарно проявляють себе у прямих та зворотніх емульсіях. Даний емульгатор гарантує успіх при використанні у більшості харчових продуктів та косметичних засобів, завдяки широкому діапазону використання та хімічній структурі, що надає йому такі властивості.Sucrose glycerides have a complex effect and perform equally well in forward and reverse emulsions. This emulsifier guarantees success when used in most food and cosmetic applications, thanks to wide range of applications and chemical structure that gives it the following properties.ukкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівцукрогліцеридиемульгатормікроелементний складsucrose glyceridesemulsifiermicroelement compositionДослідження мікроелементного складу цукрогліцеридів методом масспектрометрії з індуктивно-зв’язаною плазмоюThesishttps://orcid.org/0000-0002-2540-6811