Репресії проти поляків і польських громадян - Коцюбанська, Ольга Олександрівна (My University, 2017)
Тези присвячені репресіям проти поляків та польських громадян в умовах становлення репресивного апарату. The abstract is dvoted to the repressions against the Polish people during the times of Great Teror (1937-1938).
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; repressions; репресії; catholics; католики; Poland; Польща