Застосування природних матеріалів для очистки води у лікеро-горілчаному виробництві - Олійник, Світлана Іванівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна (My University, 2018)
Метою роботи є дослідження застосування природних матеріалів для очистки води у лікеро-горілчаному виробництві.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; вода питна; гірський кришталь; окислюваність; вода питьевая; горный хрусталь; окисляемость; drinking water; rock crystal; oxidation